Kısa Bilgiler Pratik ölçüler Mutfak Terimleri Kalori Cetveli Balık Takvimi Sofra Kültürü <

Ebedi Takvim






Alkali ve Asitli Yiyecekler Tablosu

4 Kasım 2010 Perşembe





En Alkalin Alkaline Alkalik  En düşük Alkalin  GIDA KATEGORİ  En düşük Asit Asit En Asit
Raw Honey, Raw Sugar Ham Bal, Raw Sugar TATLANDIRICI
LAR
Processed Honey, Molasses , Bal İşlenmiş Pekmez White Sugar, Brown Sugar Beyaz Şeker, Brown Sugar NutraSweet, Equal, Aspartame, Sweet 'N Low NutraSweet, Equal, Aspartam, 'Sweet N Düşük
 Limon, Karpuz, Limes, Greyfurt, mango, papaya Hurma, incir, kavun, üzüm, Papaya, kivi, çilek, elma, armut, üzümPortakal,
 muz, kiraz, ananas, şeftali, avokado
MEYVELER  Erik, İşlenmiş Meyve Suları Ekşi Kiraz, Rhubarb  Yaban mersini,
Kuşkonmaz, soğan, Sebze Suları, Maydanoz, Raw Ispanak, brokoli, sarımsak Bamya, Squash, Yeşil Fasulye, pancar, kereviz, marul, kabak, tatlı patates, Keçiboynuzu  Havuç, domates, taze mısır, mantar, lahana, bezelye, patates Skins, Zeytin, soya fasulyesi, tofu FASULYE SEBZE BAKLAGIL eans Pişmiş ıspanak, barbunya, String Fasulye Patates (derileri hariç), Zeytinyağlı Barbunya, Deniz Fasulye, Lima Fasulye Çikolata
 

 
 Badem Kestane ÇEKİRDEKKabak Çekirdeği, Ay Çekirdeği Cevizler, kaju Fıstık, ceviz
Keten Tohumu Yağı  Kanola Yağı YAĞLAR  Mısır yağı  

 
 
 
 
 
 
 
Amaranth, Millet, Wild Rice, Quinoa Mor, Millet, Wild Rice, Quinoa HUBUBAT Filiz Buğday Ekmeği, Kaplıca, Kahverengi pirinç  Beyaz pirinç, mısır, Karabuğday, Yulaf, Çavdar Pasta Buğday, Beyaz Un, Hamur işleri, Pasta
 

 
 
 
 
 
MEATS ETLER Venison, Cold Water Fish Geyik eti, Soğuk Su Balıkları  Hindi, tavuk, kuzu Sığır, domuz, Kabuklu
 

 
Anne Sütü  Peynir, Soya Sütü, Keçi Sütü, Keçi Peyniri, Whey Soya YUMURTA SÜTYogurt,   Yumurta, Tereyağı, Yoğurt, Ayran Çiğ Süt Peynir, Homojenize Süt, Dondurma
Çaylar, Limon Suyu  Yeşil çay Zencefil Çay İÇECEKLER Çay  Kahve Bira, Alkolsüz İçecekler

1 yorum:

Adsız dedi ki...

elma 3.30-3.9
elma suyu 3.30 -3.6
kuru kaysı 3.6-4.0
muz 4.5-5.2
greyfurt 3.0-3.30
greyfurt suyu 3.0
limon 2.2- 2.4 aman dikkat:)
mango 3.6-4.6
portakal 3.1-4.1
ananas 3.2-5.2
ayva 3.1-3.1
çilek 3.0-3.5
mandalina 4.0
karpuz 5.2-5.8
ahududu 3.2-3.7
nar 3.0
kavun 6.0-6.7 super otesi!
uzum 3.4-4.5
hurma 6.3-6.6
kiraz 3.1-4.1
kayısı 3.2-4.0

Yorum Gönder

takvim

 
 
 
Açılır Menü